Att vara eller att inte vara

Min vardag är som en magisk burk - på gott & ont.
På filosofin idag disskuterade vi bland annat att det är en stor hets i samhället idag över att finna lycka livet. Sant, men å andra sidan, har det inte alltid varit så?
Just nu är det grymt mycket att göra i skola, plus några redovisningar, vilket medför veckor av nervositet. Det positiva är att det fins vädigt mycket roligt utanför skolan som händer just nu!
Peace

Övingskörare

Just nu, nästan i denna stund, övningskör jag. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta för att få  positiv kritik ifrån mina föräldrar. Men det händer väldigt sällan. De är dock väldigt kvicka med att tilllägga det som bör förbättras. Min tokigt snea parkering inne på Ica Maxis parkering måste alltid göras om ett x antal gåner. Mina rondell vanor är extremt ostabila. Svänga, växla & blinka ut ur den är fasiken inte lätt på något sätt. Allt ska ske samtidigt.

Vid trafikljuset ska jag ha koll på alla gångare som går över vägen, cyklister och när det slår om till grönt. Köra - växla upp, släppa på kopplingen sakta.. Skulle nu bilden hoppa till minsta lilla är de inte sena med att påpeka detta, eller ge mig blicken som om - Rebecca nu borde du ha lärt dig hur du ska starta bilden helt perfekt..... - Även lite lätt besvikna kan de se ut att vara.
Min poäng är att fasiken vad svårt det är med att lära sig den optimala körstilden. Den stilen som gör att uppkörningen kommer att gå galant. Men attans va kul det är! Oavsett om jag skrapar upp halva bilden under en körning eller glömmer blinka, om bilen hoppar i början av starten så älskar jag varje sekund av det!

oh mon dieu!

Min saknad är omänsklig..
.... och ja, jag har en stor brist på fanatsi och inspiration. Nu gäller det bara att sätta dit FN.


Dagar

Veckorna bara springer iväg, (inte för att jag har något emot det) , men det har gått 7 veckor i skolan redan.
- 97dagar till sommarlov.
- 64 skoldagar.
- 13 veckor till sommarlovet. ( plus påsklovet, så ja 14 veckor
- 32 till 18 år.

RSS 2.0