Familj och Mat

Familjen jag bor hos är jätte snälla och hjälper mig verkligen med vardagen. haha Vi pratar både engelska och franska. Ibland så uppstår det väldigt pinsamma situationer när ingen fattar ett skit av vad jag säger. Alla blir verkligen helt tysta i typ 20 sekunder, sen bryter någon tystnaden och börjar prata om något helt annat. Då vill man ju bara DÖ! Usch. haha
Som alla vet ( nästan alla ) så äter jag inte utlänsk mat. Det har ändå gått helt okej. Men dom äter verkligen heeeelllaa tiden. Jag är så mätt! Idag var nog den ''värsta'' måltiden. Jag vill ju inte direkt säga att jag inte äter något speciellt och idag var det någon köttbit med en massa fett på. Jag ville typ verkligen spy när jag såg den. Jag fick en enorm bit så det var bara att hugga in. Jag trodde aldrig att jag skulle överleva det. Helt seriöst! Annars så funkar maten.. ;)
Jag har inte åkt metron helt själv ännu. Tackar gud för det!! haha jag fattar inget alls och står och vrider och vänder på kartan hela tiden. Imorgon blir första gången så jag är väldigt nervös! Men det är väldigt smidigt och går jätte snabbt så det gillas ju!
Det får bli en fortsättning på detta sen. Nu måste jag få lite sömn! Godnatt Sverige!
Peace

310810

Hej!
tack för de gulliga kommentarerna! hih!
Idag har jag vi i klassen turistat runt lite i Paris. Ett måste! Så jäkla mycket att se och göra hela tiden! :)
Idag när jag kom hem och ställde min väska på sängen insåg jag att sägen var otroligt fint bäddad. Jag blev lite stolt över mig själv ( JAG BÄDDAR FAKTISKT DEN HELT SJÄLV HÄR, till skillnad från hemma... ). haha Efter ett tag så var det dax för att äta lite. (Dom äter hela tiden! Vi äter ungefär fyra gånger mellan kl 18.00-22.00. ) Då berättade de i alla fall att dom hade hembidträde. Min stolthet försvann lika fort som den hade kommit eftersom då hembidrädet hade bäddat om min fina bäddning. FAIL!
saknar er alla!
Peace!

300810

Mitt liv är galet. GALET BRA! Familjen är underbart snälla och hjälper mig otroligt mycket med franskan! Dottern är så gullig mot mig, hon är 18 år, så det finns ju alltid något att snacka om. Jag slutade fyra idag så jag ska ut med dottern och hennes kompisar för vi ska ut och äta ikväll. Jag måste nog skriva fler inlägg om dessa två dagar. Men det får nog bli imorgon!
Några bilder från idag :)
Peace

Nära & Kära

Nu är jag nästan helt klar med packningen. Vi har ingen våg hemma så jag hoppas verkligen att väskan inte väger för mycket!
Jag har för övrigt haft en underbar helg med vänner & familj, mycket tårar, skratt och nervositet! Ni är underbara! Jag har fått en massa fina saker som jag är otroligt glad över. Jag kommer sakna er alla!
Eftersom jag åker imorgon så dyker det förhoppningsvis ett inlägg innan onsdag!
Ha det bäst! :*
Peace

Torsdag

Idag träffade jag först Gaby på stan efter skolan, vi käkade lite och han köpte en del. :) Sen mötte jag upp Selin på stan för att ta bussen till friskis & svettis för att träna och svettas!! Vi körde först ett pass, typ gympa. skit kul! Efter det blev det en del styrketräning och löpband! :)
Peace
Gaby
Söta Selin!
(Y)

260810

Idag när jag kom hem såg jag att min lön hade gått in på kontot, tackar för det!
Så nu ska jag och Gaby ner på stan och käka en sen lunch.
3 DAGAR KVAR!

Peace

Jag gråter hår..

Idag när jag var hos frisören så klippte hon av mig allt hår.. nästa i alla fall. Så nu gråter jag över mitt försvunna hår. Jag ser exakt ut som mim mamma. EXAKT.

Imorgon är det dax för skolfoto, klassen kom fram till något knasigt tema så vi får väl se hur det kommer gå.
4 DAGAR KVAR!
Peace

M&M

Idag var det dax för avskedsfika mellan mig, madde & maja. Vi bestämde oss för att spara alla tårar tills på fredag i skolan när vi verkligen ses för sista gången i år . *sadface*
Nu ska jag fortsätta att kolla på fångarna på fortet!
Peace
SÖTA M&M

Pyte Paris

Nu har jag letat o letat efer den perfekta kartan över Paris och en liten snygg pil över vart jag ska bo. Helt omöjligt visade det sig att vara! Så nu fick det bli en lite home made karta helt enkelt! haha ;) en pyytte karta!
Rue Mederic kommer jag bo på, så om ni är super nyfikna kan ni ju alltid googla det! 
Insåg nyss att kartan var fruktansvärt dålig... hehe

230810


220810

Nu var det dax för ett litet inlägg igen, såg nyss att Maja skrev att jag måste bli bättre på att uppdatera!  ;)
Idag är det exakt sju dagar kvar till Paris! Så jäkla sjukt! 7 DAGAR!
Just nu sitter jag vid datorn och drömmer mig bort bland alla kläder man hittar på internet! Jag gråter nästan av olycka! Så jag var bara tvungen att sätta ihop en liten bit av himlen!
Nu ska jag sova, imorgon blir det först tandläkaren, jag missar skolan eftersom vi bara har en lektion, och efter det blir det stan med farmor! :)
Peace!

160810

Vaknade upp imorse av att maja ringde till mig, väldigt trevligt! haha :) Hon kommer ju äntligen hem idag också så imorgon blir det nog en liten återträff (?) för oss innan vi börjar skolan på onsdag. Usch, sommaren har gått mega fort. Jag känner mig inte helt 100% redo att börja, med veckan nu innan Paris kommer bli härlig i skolan, typ inga lektioner.. hah.. 13 dagar kvar till P A R I S nu!
Nu ska jag och Gaby ner till stan, han ska till tandläkaren och jag är snäll som följer med!

Peace


Sleep Tight

Nu är det sovdax. Jag försöker skapa lite rutiner nu eftersom det snart är dax för skola. Att gå upp tidigt är ingen stor favorit.
Dagen har spenderats med Madde nere på stan. Hon köpte en massa ''bra-att-ha'' saker till Madrid medans jag försökte hitta den perfekta ringen. haha :)
Efter stan blev det SATC maraton, kollade på några avsnitt och sedan på båda filmerna. Det gillar vi stort!
Sleep Tight!

Peace PB

Today is a good day

Idag är det måndagen den 9 augusti  vilket betyder att det är exakt 20 dagar till jag åker till Paris. 20 dagar! Helt sjukt va tiden har gått fort! 
Jag har nyss tvättat mina skitiga converse så jag håller mina tummar och hoppas att dom blir vita igen! haha 
Ikväll ska jag träffa Niklas & Charlie, vi ska tönta oss tillsammans med en massa saker och mat... haha kul kommer det iaf att bli. :)

Jag avslutar med en bild på mina underbara fåglar som jag saknar grymt mycket! Dom lämnar mig snart för att åka till Madrid. Så nu måste jag ta vara på tiden som är kvar!! Kärlek till er!

Peace PB



080810

Nu kände jag att det var dax att göra ett litet inlägg. Madde som har varit super snäll och fixat en blogg till mig plus allt annat som hör till den gjorde att jag nyss fick skuldkänslor över att jag inte skrivit någonting ännu.
Eftersom jag kommer plugga i underbara Paris i höst blir detta som min lilla parisblogg, där ni kommer få följa min vardag ( plugga plugga plugga ) i Paris. Så nu startar jag upp med en paris picture!

Peace PB!

RSS 2.0