171210

Efter 111 dagar i Paris kan man inte säga mer än, Paris, Je t'aime!

Vi hörs i Sverige nästa gång!


161210

Två prov avklarade och nu är det inte långt kvar tills vi får lov, närmare 23 timmar!
Kvällen bjuder på utgång med familjen, vi ska väl ha en lite avskedsmiddag idag. Håll era tummar & tår på att jag inte släpper fram några tårar!
Peace

En vandrande bomb

Jag känner mig som en vandrande bomb.. Jag har bara druckit en kopp kaffe idag vilket har resulterat i en sprängande huvudvärk!! Det bultar i hela skallen!!
Jag är lite smått irriterad på allt också, jag åker hem om 3 dagar, MEN KUL! Nej inte ett dugg. Jag önskar jag vann 10 000 kr på lotto så jag kunde köpa det jag ville de sista tre dagarna utan att tänka på vad som händer om jag får övervikt och måste betala den, eller en jäklans tågbiljett till Malmö, varför lägga pengar på sånt?? Funderar starkt på att planka den biten. Vi har två prov imorgon också. Åhhhhhhhhhhhhh!

141210

Hej!
Idag när jag kom hem från skolan ringde jag farmor, det var ett bra tag sedan jag gjorde det! Efter det så fikade jag lite med mamman och det blev en massa kakor och gott!
Därefter började jag sortera mina kläder och vika ihop allt i högar, snart ska ju allt ner i resväskan så det var lika bra att sätta igång. Vill helst inte sitta på fredag kväll och stressa med det. Måste även berättat att när jag  vikt ihop alla mina kläder la jag de i en hög och lyfte sen upp högen för att kunna göra ett överslag på hur mycket allt vägde ungefär. Högen var ju jätte lätt!! Max 10 -12 kg! MAX! Så nu är jag inte alls orolig!
Nu ska jag återgå till pluggandet, har ett engelska prov imorgon på Dorian Gray, och på torsdag väntar ett samhälles prov i ekonomi & ett matte prov!
Känner att jag inte har några bilder att bjuda på så vi kör på lite ''gamla'' med Gaby från när han var i Paris....

X-MAS


Plötsligt Händer Det


Dirty Little Secrets

Idag kommer jag leva farligt!
Göra det omöjliga, sånt trams jag aldrig skulle mig våga på innan. Utmana ödet tror jag kan kallar det..
Peace!



071210

Nu har jag varit i Paris i 100 dagar.
Love it!

061210

64 kind pussar, mat, nutella, känslor, presenter, tårar, ''hej då kramar'', champagne, resor, stress, kaffe i mängder, utbrott, fransmän, handkrämer, släkt träff, missförstånd, skratt anfall och så mycket mer. På en dag! Man kan bara inte låta bli att älska Paris!

Kram



Hanukkah

Idag är det Hanukkah vilket betyder att jag snart ska, tillsammans med min franska familj, bege mig ut i Paris och träffa massa släktingar!
Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt rolig upplevelse. Kvällen kommer att avslutas på Mederic där det är Lucia firande. Idag blir det mycket hopp mellan religionerna.

051210

Last night was amazing.

Nu blir det först ett telefonsamtal till föräldrarna och efter det lite fix & plugg. Ha en bra 2:a advent alla i Sverige!

Peace

031210

Jag har alltid varit fascinerad av de människor som lyckas stå upp på Metron och läsa en bok samtidigt. Idag skulle jag också försöka se lika smart , cool och oberoende ut. Resultatet blev att jag ramlade och fick ett hål på knät. Så ja, nu har jag inga byxor.
Sånt händer ju verkligen bara mig!

Men det är Fredag! Lalala

music ON - world OFF

Jag kan inte koncentrera mig när någon annan pratar i telefon, det kanske man ha märkt under dessa månader? Ja, jag har samma problem ikväll, precis som alla andra kvällar..

011210

Dagen har varit lång idag, min värdmamma väckte mig runt tio i sju för jag hade försovit mig, så gullig hon är! När jag skulle gå hittade jag inte mitt metro kort så jag fick gå till skolan, kan ju berätta att det var minusgrader och det tog mig 50 minuter att gå.
När kom jag kan fram till skolan fick man världens sämsta bemötande av en lärare som förstörde hela min morgon!
Jag tog mig igenom lektionen och slutade skolan vid tolv. Jag & Linnea fixade även vårat FFK arbete lite. Det var en frivillig matte lektion vid fyra så jag knatade dit och flummade med Jenny, Amie & Sana. Vi bestämde att dom skulle skita i Lucian så vi kunde dra till Mc Do sen. Haha :) Bra val tjejer!
Efter det blev det fika med någon helt annan...
Det har även snöat hela dagen. Men det har bara lagt sig som ett jätte tunt lager över Paris. 1 december = Snö, Gilla!
Har några kapitel ur Dorian Gray tills på fedag & en hemtenta.
Peace

RSS 2.0