291110

Sorry men inga bokstaver med prickar pa nu...
Ni anar inte hur mycket jag har fryst de senaste tva dagarna, har aldrig varit sa kall! Det har varit 0 gradigt har nu i tva dagar och inatt foll det lite sno. Jag har converse pa mig och jaaa.. Jag har ont I foten, assa inne i foten. Smarta pa jakligt hog niva. Jag har aven en tunn hostjacka som gor att jag ar en vandrande isbit. Nu ska jag sluta klaga. Men klader ar for dyrt for att kopa.
Annars idag har jag & Majs varit uppe i Eiffeltornet, 2:a vaningen, helt otroligt att jag med min radsla akt upp hela 3 ganger nu. Vi kakade bade crêps och pa Donken.

281110

Maja kom igår, där av ingen uppdatering. Natten har varit galen, så nu måste jag sova för imorgon väntar nya äventyr.
Ha en bra 1:a advent alla nära & kära.
Kram

261110

Julmarknad på svenska kyrkan/skolan idag med Jenny & Amie, när vi sitter och äter pepparkakorna vi nyss köpt börjar det helt utan förvarning att snö. Sååå mysigt! Den smälte innan den hann komma ner till marken, men det snöade, åhhh!
Julafton 2009 - Gaby leker cool

251110

Idag har det varit en konstig dag, har egentligen inte fått något gjort. Började med matte imorse, gick bra och var rätt kul. Eter det hade vi FFK och jag höll seriöst på att frysa till is, ingen känsel i varken tår eller fingrar i slutet av lektionen.
Sen lunchade vi på Mederic, baguetter & ost. Därefter hade vi samhälle & svenska. La ingen större uppmärksamhet på vad vi egentligen höll på med.
Efter skolan drog jag, Amie & Jenny mot les halles, ett varuhus där dom shoppade lite. Jag var bara åskådare och lite avis.
Kom hem med huvudvärk och har varit som i koma hela dagen.
Nya tag imorgon!

Jobbigt läge

Nu har jag hår problem, eftersom jag klippte mitt hår rätt kort innan jag åkte till Paris har det nu vuxit ut till en mellan längd, varken långt eller kort. Ett jobbigt läge. Jag kräver en ändring. Funderar på att göra det ljusare, eller mörkare, klippa mig igen eller låta det växa ut..  Jag har hamnat i ett '' Je ne sais pas '' läge, och det är jobbigt läge.

241110

24 november, 24 december en månad kvar till julafton, har inga direkta tankar och åsikter just nu om julafton.
Men bara för att jag inte är taggad för att fira den 24 december så firar jag den 5 december istället! Men min franska familj som då firar Hanukkah eftersom dom är Judar. Känns som om jag borde ge dom något, men vad? Så hit me med förslag!
såhär ser det ut på Champiis åt ett håll

231110

Jag lever fortfarande i min rosa bubbla.
Har mycket att berätta men inget att skriva.
Ha det bra!
Peace

221110

Ännu en ny vecka och redan den 22 november, vad händer med tiden gott folk?
Julbelysningen tändes idag på Champs Elysées och självklart stod jag, Jenny & Amie redo att kolla in allt när det tändes kl sex. Så ja, Julen är nu kommen! Kylan med, sviiiinkallt!
Imorgon har vi lite håltimmar så då ska jag försöka hinna med att fixa lite saker, annars har vi en rätt lugn skolvecka framför oss. Inte mycket läxor alls. Återkommer med bilder!
Peace

Inte okej

Jag åt nyss gås paté och gåslever. INTE OKEJ att göra så mot mig! Inte okej.
Jag ville bara gråta. Hemskt! Gås patén var väst, jag trodde aldrig jag skulle klara det. Why god? Whyyy?
För övrigt hade jag nog min lyckligaste och bästa dag någonsin i mitt liv igår. Fortfarande lycklig och kommer kunna leva på den lyckan resten av mitt liv nu!! Jag är lyrisk av lycka & glädje! Take me back!

Peace




Tystnaden som uppstår...

Tystnaden som uppstår när jag skriker till av ren reflex för att Frankrike gör mål mot England i kvällens match. Pappan kollar rätt oförstående på mig. Den pinsamma tystnaden ligger liksom fortfarande kvar då i luften efter 10 långa sekunder tills jag bryter den med att harkla mig. Ibland blir jag rädd för mig själv.

151110

Idag har det väl la inte hänt så mycket, trots det har det varit en rätt rolig dag. :)
Imorgon börjar vi med ett matte prov halv tolv, efter det åker jag nog till banken och fixar med mina pengar. Sen har jag franska kl 3, vi ska ha en diskussion om Monet, hans uppväxt osv. shiit men det ska nog fixat sig!
För övrigt ställde jag in min kaffe kopp i diskmaskinen idag för fösta gången! Kände sjukt konstigt!! Haha Min värd mamma låter oss aldrig duka av, hon tycker att det är dom vuxna som ska göra det. Jag gillar verkligen hennes tankesätt!!!
Men i morse var jag själv hemma så då ställde jag in den. Jag kände mig väldigt duktig efter det ska ni veta!
Nu ska jag kolla igenom matten.
Kram
Moi et Gaby!

Grönt

Igår kväll bar jag färgen grön. En väldigt harmoniskt färg.
Jag såg även '' Facebook'' filmen. Grymt bra film! Men fasiken vad jag var tvungen att tänka i början för att kunna fatta.. haha Men super bra!
Peace
-

Maja

Den 27 november landar min Majsis i Paris! Det kommer blir sjukt kul att träffa henne igen! Åh jag längtar ihjäl mig. Vi har hunnit med att göra så grymt mycket under denna vår och sommar! Galet!
Och det är fösta advent när hon är här, hur mysigt kommer inte det bli??!?!
Lyckorus!
Green Day konserten, juni 2010
IDOL 2010 ( vi var väldigt nervösa på bilden...) haha
Jag ville åka till London och försökte tvinga med Majs!
IDOL 2010
Min 17 års fest

131110

Imorse försov jag mig, inte bra, så det ett litet snabbt kaffe drickande till frukost sen springa till metron för att möta upp Linnea vid La Defense för att börja på vårat FFK arbete. Vi ska skriva om alla metro stationer på linje 1 . Ingen lätt match. Haha. Allt avslutades med en fika på Starbucks där dom har börjat använda julmuggar till kaffet nu. Myspys att julen är nära!

111110

Hej Höst!
Jag vaknade för några timmar sedan. Så jag har hunnit käka lite nutella mackor, druckit lite kaffe och suttit och kollat på regnet. Det har ösregnat i tre dagar. Så idag när vi har studiedag tänkte jag hålla mig hemma. Men pappan kom nyss och sa att vi ska bort ikväll. Jag förstod inte vart så det blir väl en suprice. Haha
Annars har vi fortfarande mycket i skolan. Så jag ska fortsätta med det.
Kram
bild på baksidan av huset som man ser från mitt rum right now. Observera att det ösregnar!

I ♥ it

-
-
-
-
-
-
-

71

71 dagar i Paris nu. Inte illa.
Jag har nyss ätit lamm & pasta. Härlig blandning. Så nu ska jag sätta mig med både samhällen & idrotten så jag kan lägga det åt sidan. Har en rätt stressad vecka framför mig. Så jag uppdaterar när det finns tid.
Kram

071110

Dagen börjades med att äta pannkaka, tillbehören var banan, kiwi, mega blåbär, vindruvor och jordgubbar. Kan ha varit det godaste jag ätit!! Pannkaka på ett lite nyttigare sätt.Mums!
Ikväll får vi gäster och jag har kikat på menyn, det ser inte så lovande ut för min del. Men det handlar ju bara om att tugga-svälj.
Kram

Gossip Girl

Denna kväll har jag varit helt ensam hemma. Skit skönt ju! Så jag passade på att ringa hem och till farmor för att få lite skvaller och information om vad som händer där. M & P  frågade även ( för typ 74837843 gången ) om jag visste vad jag ville göra ''när jag blev stor''. Men hallå, ingen aning. Jag tror inte jag kommer veta när jag är 80 år heller. Så sluta fråga den frågan. Jag kommer aldrig kunna ge ett moget och seriöst svar. Jag tror faktiskt att det är många som har samma problem som jag. Oavsett ålder.
Dottern gav mig alla sina gossip girl boxar innan som jag kunde kolla på så just nu är jag fullt upptagen med det.
Bjuder på två bilder från veckan med Gaby.
Kram

061110

Hej!
Vaknade runt tio, rotade igenom väskan från igår och fann lite choklad. Så jag gick och la mig igen med chokladen och kollade lite på gossip girl. Lovely!
Efter det bestämde jag mig för att upptäcka typ Paris förorter.. haha vet inte riktigt varför. men jag drog mig uppåt i Paris och gick runt. Riktigt skumma områden så jag tog snabbt metron till Champiis där jag gick ett tag och sen hem igen. Känns som en söndag. Sådär lite seg. Så jag vet inte om jag ska pallra mig ut ikväll eller vara hemma :) Vi får väl la se.
Kram

Dagens saknad

Dagens saknad är att jag vill åka bil. NU! Jag börjar bli trött på metron, den är smidig men bilden är bäst!
Nu ska jag fixa mig inför ikväll. En viktigt sådan så nu ska jag iväg och fixa mina ögonbryn.
Kram

En lugn dag

Nu ska jag snart dra mig ner mot metron för att möta upp lite tjejer för en fika. Bra avslut på eftermiddagen. Ikväll blir det bara mys och nutella om jag får bestämma!
Kram

041110

Bara för att vi är vi, eller för att Gabbe är Gabbe.

-
-
-
-
-
-
Alla bilder ( typ 100 st )  ligger uppe på facebook. Haha :)

RSS 2.0