18

Ikväll firar vi valborg och en försenad 18 års dag!

290411

Ville bara meddela att det är 33 dagar till sommarlovet, varav 26 skoldagar! Glädjeskutt!

260411

Jag har / känner ett stark behov av ett par vita converse, någon snäll själ som vill ge mig 700 kronor till de behövande ( moi )?
Mamma sa du något...?

250411

Sista dagen på lovet är nu kommen.. Det känns som om det var en evighet sedan jag var i skolan vilket känns grymt skönt, men imorgon är det dax igen!
Jag kan nog med största sannolikhet säga att jag aldrig förut i hela mitt liv har varit så effectiv under ett lov som jag har varit under de senaste 10 dagarna.
Körlektioner, vänner, grillkvällar, sena nätter, fester och varit nere på stan ett x-antal gånger..  Jag fixade verkligen att skapa någon balans jag aldrig fixat förut!
Jag har även hunnit skaffa mig en brun-tomatröd bränna över lovet, grymt stolt måste jag säga att jag är trots tt färgen skiftar väldigt mycket. Man slipper ju i alla fall vara grå-blå-vit aktig och det gillas!!
Om jag inte är helt ute och cyklar har jag ( vi ) 47 dagar kvar till sommarlovet, varav 30 skoldagar. Det klingar inte fel i mina örgon!

make peace with your past

Solen skiner och det är över 20 grader. Nu går jag ut!

Becca + Bil = Sant

Nu ska jag snart dra mig in mot stan för yttligare 3 lektioner på körskolan. 3 varje dag i 4 dagar. Måste berömma mig själv och säga att det går fantaskikt bra, för bra! Min lärarare vill till och med plocka bort vissa lektioner men jag känner mig osäker på om jag är SÅ duktig. Haha.
Kul som attans är det också. Jag ällllskar verkligen att köra bil!

130411

Idag lämnade alla mina onda demoner min kropp, kanske för alltid, vem vet. Något som dock är säkert är att jag har underbara vänner som stöttade mig igeom tio minuter i helvetet. Jag känner mig fri som en fågel just nu, nästan exakt tio timmar efter händelsen.

- Ja, det var min psykologi redovisning jag pratade om..

120411

Mina två vänner - Jenny & Linnea - åker båda två till staden med stort P.. Paris på påsklovet! Surt är bara förnamnet!

2002

Året var 2002, filmen är magisk!

White Summer

Det är varmt ute - l.y.c.k.a

070411

Sitter dagen efter min födelsedag med lite lätt ångest över framtiden, kikar in på Jennys blogg och ser - Livet är som en brustablett , det löser sig.
Du räddadde min kväll i alla fall!

LAST TRAIN TO PARIS

Håll era tummar & tår på att jag möter en snäll fe på onsdag.
Gabbe får medverka i detta inlägg för han vill också åka dit igen -  Punkt slut

RSS 2.0