Lillebror

Imorgon landar världens bästa människa i Paris!! Gaby, Gabbe , Kiiisen ( ja, kärt barn har många namn.. ) kommer hit och stannar tills onsdag! Det ska bli så jäkla kul. Jag har planerat in en massa saker som vi ska göra och det kommer äga!
Nu ska jag iväg och träffa Lisa, shopping dax!


281010

I största allmänhet har dagen varit väldigt händelsefattig. MEN idag när jag skulle ta ut pengar så svalde automaten mitt kort!! Det har aldrig hänt innan! Så jag fick ju verkligen panik men jag letade upp en bank, satt i 2 fucking timmar och köade!! Höll på att bli tokig!! När jag väl kommer fram och får hjälp kan mannen ingen engelska. Men shiiit! Så jag fick med grymt knackig franska förklara vad som hade hänt. Det blev många hmm från hans sida.. Haha Han öppnade automaten och jag fick tillbaka mitt kort 3 timmar senare! Tack! Lyckan var då fullständig igen!
Peace

271010

Hej!
Det fick bil en hemma dag för mig. Känner mig inte helt på topp. Så i morse när jag gick upp vid 10 så tog jag metron ut för att köpa franska alvedon,typ.. Haha och lite tidningar. Fick även uppleva är grymt obehaglig och äcklig sak. Har en känsla av att Gabbe kommer skratta ihjäl sig när han får höra historien.. Hehe

Dagen

Dagen började med att vi hade prov i matte.  Jaa efter den timmen ville jag skjuta mig själv 4 gånger i huvudet! Vilken olycka... haha!
Sen drog jag till La Fayette, en galleria, och kikade runt lite. Gud så mycket jag hittade! Galet verkligen! Spenderade några timmar där sen drog jag mig hemmåt. Käkade kladdkaka med dottern och sen sov jag lite och nu sitter jag och njuter av att vi inte har några läxor. Men shiit vi har ju samhällsinlämningen. panik. Får fixa det nu! Kram

261010

Jag har blivit en sjukling igen. Feber och halsont. Dottern slängde en spydig kommentar i mitt ansikte att jag måste sluta stressa och köpa en varmare jacka. Hon har en poäng. Men det är priserna som stoppar mig.
Uppdaterar ikväll för nu ska jag sova! Kram

Till Gaby


Monet

Började dagen med att prata med hela familjen i telefon och sen efter det pratade jag med farmor. Så härlig känsla man hade i kroppen efter alla Sverige samtal! haha
Efter det drog jag mot stan och gick på Monet utställning tillsammans med franskt sällskap. Trevligt!
( Fast jag har aldrig riktigt förstått själva grejen med gamla tavlor.. )
Där efter bjöds det på kaffe och pain au chocolat, vilket var gudomligt gott.
Peace

241010

55 dagar i Paris har nu gått. 55 dagar i Paris återstår. Ja, idag har exakt halva tiden gått. Redan efter 55 dagar i en annan stad känner jag mig som en ny människa. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, jag har kommit på vad grunden till min dåliga självkänsla var så nu har jag ett platta att arbeta mig upp ifrån. Jag har varit så extremt lycklig i 55 dagar att jag somnat direkt när jag gått och lagt mig av utmattning. Att vara lycklig tar på krafterna. Nu ska jag verkligen bara njuta av den sista tiden. För den kommer aldrig att komma tillbaka!

231010

Kvällen blev inte som planerad, men vem bryr sig när man har en underbart snäll värd syster?!!
Nu blir det tjejsnack och pizza. Glassen lyckades vi göra själva, med nutella i!
Och ja, vi är ensamma hemma tills på måndag, därav all onyggighet!
-
Måste tillägga att min plattång ( stavning ) gick sönder igår. R.I.P.
Så nästa månad måste jag välja, p.g.a brist på pengar mellan är ny vinerjacka eller en ny plattång...
Det kommer att bli en ruskigt kall viner... haha

221010

Pappan har dragit till Spanien för att spela golf med sina vänner. Så mamman har nyss satt på musik på högsta volym. Snart lyfter taket. Haha Ikväll ska hon, jag och dottern ut och äta! Myspys! 
Så nu ska jag slänga på mig en ( förhoppningsvis ) snygg make up och en gorgeous dress!

211010

Hej!
Dagen började med en FFK lektion, helt okej faktiskt. .. Och jag var duktig på att anteckna allt som hon sa så förhoppningsvis blir läxan lättare! :)
Efter det hade vi en lång lunch, jag och Linnea drog till Champiis då. Efter det blev det Samhäll. Jag vill seriöst gråta på Samhällen eftersom jag inte fattar ett skit av själva uppgiften vi har....... ÅHH! Och vi  avslutade skolan med svenska där vi skulle snacka om Medea.
Jag drog hem direkt efter och gjorde Historian tills imorgon. Ryktet har nått mig att det kanske dyker upp ett litet prov på kvinnohistorian imorgon också så det blir nog att jag får ta och läsa igenom allt igen.
Så vilket tråkigt inlägg det blev nu... Hmm det är fredag imorgon! Yea!
Kram

Nanana

Vem har gjort HELA FFK läxan ( läxorna ) tills imorgon?? MOI! nananana!! * Lycka*
Godnatt!
-

201010

Mitt största beroende jag har skaffat mig är att dricka kaffe. Jag dricker hur mycket som helst!! Det är helt galet! Bara idag har jag druckit 5 koppar och en till håller min värd mamma på med nu i köket! Smaskens!
Det är ju lov om ungefär två veckor och fick reda på för någon dag sen att mina föräldrar inte kommer. Jag bryr mig inte så mycket. Jag kan inte påstå att dom är saknade av mig, men däremot är min värd familj är taggade till tusen för att träffa dom då... Hmm hur löser man detta liksom...? Så mamma, jag ringer inte hem innan NI har hittat på en skit bra lösning eller att ni har bestämt att Gaby får komma till mig på lovet. Snabbt svar uppskattas för att undvika en fruktansvärt pinsam diskussion.. Haha
Nu ska jag plugga ( läs: facebook & dricka kaffe ) .
Peace

191010

Jag slutade skolan runt kl fem idag så nu sitter jag i en Park med datorn och en massa läxor. Även fast vi inte har så mycket att göra i skolan när det kommer till läxor så har vi massa inlämningar. Matte provet är flyttat tills nästa vecka. Kommer faila starkt! Jag vill **** min lärare!
Men men. That's life!
Jag ska snart dra mig hemåt och bara slappa. Ta en dusch så att jag tinar upp. haha Det har blivit riktigt kallt här nu på morgonen. Bläää vad jag fryser!!!!
Ha det bra i Sveariket!
Kraaaam!

FFK

åh mega super duper kul att plugga FFK ( Frankrike & Fransk Kultur ). Bjuder på en låt istället för att dra in er i Frankernas historia på 500 talet....

181010

Har nyss pratat med mamma i telefonen och checkat läget hemma. :) Fick även nyss veta att vårat prov som vi skulle ha haft imorgon är framflyttat till nästa vecka, så imorgon har jag en lektion och börjar skolan kl tre. Tummen upp! Imorgon ska jag sova ut och kanske köpa en baguette för mina 10€ som jag ska klara mig på tills den 25 oktober. Utmaning på hög nivå. Kan bli den största hittills.
Peace 

171010

Har varit i Paris nu i 7 veckor.♥
Jag har haft en underbar söndag. ♥
Och jag vill ha ett par nya jeans. ♥

Förklaring

Jag kommer hem runt 00-01. Är social och går och lägger mig. Jag somnar rätt fort men vaknar varje fucking lördags natt av att hon börjar snacka i telefon tappar massa saker i sitt rum osv. Varje lördags natt, fredags natt och ibland mitt i veckorna. Jag vaknar även VARJE gång och kan inte somna om. Vet någon hur jävla jobbigt det är...........?
Jag tror inte det. Nu ska jag sätta på en film mega högt så det ekar.
Egoist? Nej bara helt jävla förbannad!

-

Den som dödar min värd dotter får alla pengar i hela världen. Så kan någon ta och döda henne nu tack?
Pengarna förs över till ditt konto.
Tack på förhand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

161010

Dagen började med att jag mötte upp några tjejer från klassen för att käka brunch. Haha jag älskar det ordet! Efter det stack jag ner till Hotel de ville för lite shopping. Är fruktansvärt nöjd med mina köp. Jag har nästan lust att fälla några tårar samtidigt som jag kollar på min väska...
Ikväll ska jag ut på lite trevligheter!
Kram

Je Voudrais


151010

- En klocka rikare och en burk nutella fattigare. Nu tar jag helg!
2 år gammal bild från Paris!

141010

Dagen har varit okej. Inte mer. Skolan var otroligt tråkig idag. Brännsår på armen,  och ett skavsår på foten förklarar det mesta. Men efter skolan drog jag, Amie & Sana till ett café och läste upp Medea för varandra. Det fick mig på bättre humör! Haha
Efter det stack jag & Amie till Champiis ( Champs Elysée ) för att kolla in det nya H&M som öppnat där. Jag köpte äntligen ett par vantar så jag slipper frysa på morgonen när jag springer till metron. För attans vad kallt det har börjat att bli!
Jag ringde nyss hem och blev förvånad när Pappa svarade. Jag har fått min hata-att-prata-i-telefon skräck av honom. Haha Men han var tydligen själv hemma vilket förklarade det mesta.
Jag har även snackat lite med Halmstad folket så jag har blivit uppdaterad om allt skvaller som händer i Halmstad. Tackar för det!
Nu ska jag läsa lite ur engelska boken och sen ska jag sova!
Peace

Det oväsentliga

-
-
-
-
-

111010

Efter en fruktansvärt jobbig söndags kväll/natt så kommer jag ta en liten paus med bloggen. Återkommer när jag kan andas och svälja normalt igen. ( och planerat upp läxor och prov )

Kram!

update : jag känner mig ruskigt sugen på att göra en sjukanmälan för hela veckan.. Lockande! Men jag lovar att jag ska dra mig dit ändå...

101010 - Morning


Only action brings ideas to life

Idag har jag blivit behandlad som en prinsessa. Jag hoppas att kvällen följer med i samma fotspår.
Läxorna blir förhoppningsvis gjorda imorgon.
Ha en bra lördagskväll, för det ska jag ha!
Peace

091010

Kom hem för ett tag sedan, kvällen spenderades med Amie & Sana. Vi tog en lugn kväll! :)
Imorgon (idag) är det lördag, så jäkla skönt det ska bli med sovmorgon, shit vad jag har längtat. Uppdaterar nog imorgon igen.
Godnatt!
Såg nyss att det inte blivit så mycket bilder i veckan. Anledning..? Jag har inte sovit i mitt rum på några dagar, men det blir bättring på det!

Dagens roliga

--Blev väckt av min värd mamma när jag somnade på soffan, att jag började snacka svenska med henne då gjorde ju inte alls situationen pinsammare...
--Jag och min kära familj ska på inflyttningsfest ikväll. klädpanik?? jo tack!! Men kul ska det bli!!
--Jag har råkat klippa mig själv i lilltån, så nu har jag ett fett stort plåster på den. haha
--Äldsta sonen lär mig hur jag ska uppföra mig när jag kommer till Israel.
Peace

041010

Jag behöver sova. Mycket! Jag känner verkligen själv hur mitt humör blir super bra, efter fem minuter vill jag slå alla och bara sätta mig och gråta. haha.
Jag har även kommit på en massa skit saker jag måste fixa back in Sweden, men det får jag väl ta med mamma nästa gång jag ringer hem.
I alla fall, skolan var över förväntan väldigt rolig idag! Historia, Matte och franska. Efter skolan blev det fika med Linnea, Amie, Jenny & Lisa! fruktansvärt gott och trevligt!
Imorgon ska jag nog iväg på trevligheter också. Så det kommer bli en bra vecka!
By the way så är familjens äldsta son hemma nu i en vecka för att hälsa på. Han är 21 tror jag, men i alla fall är han ju så jäklans rolig!! Han satt nyss och berättade en massa roliga historier han hade varit med om nu när han är iväg och pluggar. Vi låg typ på golvet och grät för vi skrattade så mycket! Haha!
Nu ska jag hålla mig vaken ett tag till sen blir det sängen!!
Peace

030910

Nyss kommit hem efter att ha vandrat längst champs-elysée på e.m med Linnea. Mycket trevligt! Vi bestämde även att unna oss en shoppingdag imorgon efter skolan. Haha Det är vi ju helt klart värda!
Min söta tatuering fyller 1 år idag med! Så det kanske dyker upp någon söt bild på den i veckan!
Nu ska jag kolla lite på nyheterna och be till Gud om att inte dö imorgon.
Peace

Jag kommer att dö,men nu?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7889490.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7889458.ab
http://www.france24.com/en/20100920-intelligence-france-imminent-risk-terrorist-attack-hortefeux-qaeda-islamic-maghreb-aqim
Oui, oui, oui jag ÄR rädd nu..

Natt

Nyss kommit hem efter en kväll ute på Paris gator. Mycket trevligt! Ville bara säga att jag lever. Nu kan du gå och sova farmor! Haha :)
Godnatt!

RSS 2.0