290910

Hej!
Idag är det 2 år sedan min lilla kisse dog, så mina tankar går till henne idag! ♥
Annars då, jo livet leker minus en lärare. Åh att en person kan förstöra så mycket! Men Matilda räddade min dag lite när vi fikade så tusen kramar till dig!! Läxorna är gjorda och helgen är inplanerad.
Jag och mamma hade ett litet mor-dotter snack igår på facebook, attans så morden min mor är med facebook och allt. Stolt! haha
Nu ska jag framföra lite meningar på franska sen blir det sova!
update: *host* eftersom det är modeveckan uppskattas lite bidrag på kontot väldigt mycket kära föräldrar.. *host*

Paris

Efter en sen kväll som denna är det helt jäklans underbart att heta Rebecca Jonsson!
Godnatt Världen!

270910

Hej!!
Idag startade vi upp veckan med ett underbart Matte prov/diagnos, behöver jag kommentera hur det gick? Nej jag tror inte det..
Nu är jag hemma och tänkte sätta igång med lite läxor innan resten av familjen kommer hem. Jag är riktigt hungrig av mig idag så jag hoppas att det blir typ pasta ikväll så man kan äta m-y-c-k-e-t!
Allt för mig idag!

Dagens dåliga

Jag är fortfarande sjuk. Jag har mycket att göra i skolan. Jag har svalt för många tabletter. Jag saknar min lillebror. Jag har ingen nutella. Jag tycker att Twilight suger! Vad händer med världen liksom??
Men jag har en super roligt vecka framför mig. Så imorgon är det nya tag!! Och jag har även varit här nu i 4 veckor. HELT GALET!!
Kramar

250910

Idag när jag gick på stan så hörde jag nog denna låt minst i 5 affärer, så nu sitter den fast i huvudet på mig. Men  jag gillar den!!
Peace

Sjukling

Jag är öm i hela kroppen, till och med i tandköttet. Det dunkar i mitt lilla huvud och jag känner mig yr och illamående. Min hals värker så otroligt mycket att det saknas ord! Jag är sjuk sjuk sjuk!
Jag kände att det var påväg, så imorgon ska jag till apoteket och köpa något som stillar smärtan. Tydligen ska tabletterna på apoteket vara jätte bra! Haha. Man blir tydligen helt drogad av dom!
Jag tänker inte låta mig stoppas för lite shopping. Det mår man alltid lite bättre av också!
Godnatt

230910

Musiken i vardagsrummet står nog på max volym, sonen hoppar i soffan och sjunger högt samtidigt som han låsas spela gitarr, mamman står i köket  med köksfläkten på och lagar mat inför kvällen. Dottern sitter i sitt rum och skriker till dom att ska sänka musiken. Pappan är fortfarande inte hemma. Volymen i mitt huvud är på max!
Oavsett volymen på musiken, skrikandet från rummet eller köksfläkten som gör mig tokig ibland Älskar jag det! Jag vill inte lämna Paris. Inte idag, inte imorgon, och inte om 3 månader heller!!

210910

Skillnaden mellan att ''vilja ha något ''& ''behöva något'' är inte så stor...
peace

Valet 2010

åh nu har jag fixat in mig på svt play och deras live sändning på valvakan. Jag känner på mig att jag kommer sitta uppe till två inatt när det slutat. Nu håller vi bara tummarna för att det går hela vägen som jag önskar... ;)
Peace

ilska

Varför sitter jag vid datan när klockan är över tre på natten???
Mycket bra fråga!!
Jo, för att jag somnade vid tolv precis som vanligt. Vaknade därimot kl två av att dottern och hennes jävla kompis sitter och asgarvar i rummet precis brevid mitt. Man tackar för det! För de har dom gjort nu i två fucking timmar!!! Dom sitter och bokstavligen skriker av skratt ibland.......... Under dessa två timmar har min mobil hunnit dö, jag har gråtit av ilska och gör nu ett försök med datorn.  ÅHHH kan dom bara inte hålla käften???!! kLOCKAN ÄR ÖVER TRE, VAD HAR DOM MISSAT???
ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

Jag klarade det

Men kolla här, två kvällar hemma och jag är klar med ALLA, ja, alla läxor. Shit. Imorgon ska jag bara N-J-U-T-A av det!

180910

Vilken dag, den började med att jag vaknade av magont, och slutar med ett självmord på metron hem. Nu ska jag kolla på film och äta banan!
Peace
Jag har även träffat Linnea, vi gick runt i Paris på massa olika gator, köpte choklad, kex, frukt och vatten och åkte sedan till eiffeltornet och satte oss på gräset, super mysigt!

En trött Becca

Nu är jag väldigt trött. Men jag har pluggat på bra ikväll så jag är jäkligt stolt över mig själv också! haha
Så här får ni en bild på en trött och utsliten Becca!!
Godnatt.

170910

Men en penna i höger hand och en sked nutella i vänster hand sätter jag igång nu med allt mitt plugg!
Önska mig lycka till...!

Like a Lady


Mmm...

Mmm... MARABOU.
Ja, ni läste rätt! Jag har ätit Marabou idag! Lyckan är total! Jag, Jenny & Linnea letade upp en Svenska affär med endast massa goda svenska varor i. Shit, det var ju inte sista gången jag besökte den affären direkt! Gaah Lycka!
Hur som helst.. Jag gjorde så grymt bort mig idag så nu vill jag bara gå o gråta ut! Jag skulle förklar på franska vad potatismos va. VARFÖR HAR INGEN SAGT ATT DET ÄR FRANSKT?! Jag skulle förklara att man åt det i sverige för vi snackade om potatis, hehe lite konstigt ämne... När jag kommit fram till hur man gör potatismos säger mamman. Men det är ju en fransk ''rätt''. Men shit. Jag ville bara sjunka genom jorden ner till Kina.. Så jag fick snabbt svara med att det var inte sån jag menade utan det var något speciellt som man bara gjorde i sverige. Att man inte mosade potatisen helt osv... *sadface*
Nu ska jag gå och äta, förvånad..? Nej
Peace

P L U G G A


Huvudvärk

Jag slutade fyra idag och efter det satte jag mig och pluggade ett tag, men till slut pallade jag inte mer! Har en otrolig huvudvärk idag. Så nu blir det några alvedon, lite vatten och kanske liiitte nutella... I alla fall har vi rätt mycket plugg i både matte & franska, som vanligt! Men det fixar jag ikväll, eller imorgon!
Peace

Min dag i bilder


SPEU09

Såg igår att vårat klassfoto dök upp på facebook, så jag lägger upp en liten miniatyr av det!
Peace

120910

Vaknade nyss upp och insåg att jag var själv hemma. skönt! hehe
Igår träffade jag tjejerna från klassen så vi började kvällen med att käka pizza, efter det drog vi till någon ''kärleksbro'', ända bron i Paris som det inte kör några bilar på. :) Det är alltid massa ungdomar där. Så när vi suttit där ett tag drog jag, Amie, Jenny & Sana vidare och strosade runt på Paris gator. Jag tog metron hem runt tolv. :)
Inga bilder från igår, sorry!
Peace

Lycka

Idag är jag lycklig. För jag insåg just något. Men det håller jag för mig själv.
Peace

Groda

Hej på er!
Igår käkade jag groda. Nu var det ju så att jag hade ingen aning om att det var groda. Min familj serverade kött som såg ut som fläsk men lite sliskigare... hehe. Dom la två stora bitar på min tallrik så jag började ju äta. Helt ärligt så var första tuggan helt okej. Men sen blev köttet segt och den var nästan rått så det rann typ ''blod'' från bitarna på min tallrik. blä!
Efter maten, när jag klarat av att faktiskt äta upp allt, frågar mamma mig om jag tyckte grodan va god... Ehh... PANIK! Jag kände liksom hur den hoppade runt i magen... Natten spenderades på toaletten ifall någon är intresserad!
Groda. Check!
Nu har jag ju bara sniglar och paté (?) kvar sen är jag klar med Paris matkultur!

Nu ska jag och familjen snart iväg och käka kinamat!
Peace

Love

Insåg nyss såhär på kvällskvisten är jag blev så otroligt sugen på nutella, så nu sticker jag ner och köper en stor burk! Det är ju tur att man är i Frankrike, där finns ju nutella i varje litet hörn!



080910

Nu har skolan dragit igång på allvar och det är väl blandade känslor över det.. Men jag är helt nöjd med schemat, vi har några dumma håltimmar, men det är absolut ingen fara! :)
Vi har redan väldigt mycket läxa i både matte & franska, så ikväll ska jag vara ensam hemma ( familjen är bort bjudna, YES äntligen själv!! ) så då ska jag ta tag i det!
Annars har det inte hänt så mycket, jag har varit lite allmänt trött nu i två dagar, så det får bli lite tidigare kvällar :)
Peace

jag bjuder på en harmoniskt bild... hehe


Champs Elysée

Idag kände jag att det var dax för lite träning, det får inte bli för mycket av ost & choklad... hehe
Så jag sprang på Champs Elysée, är det någon som inser hur jäkla cool det är?!?! Jag var så jäkla lycklig när jag sprang, det va en otroligt cool känsla och så himlans mycket att kolla på. :D haha är just nu lite hyper men vem bryr sig om det .. ;) I Like It!
Jag har varit i Paris nu i en vecka och det blir bara bättre o bättre!
Peace
P.s Lycka till Selin, Madde & Maja som åker till Madrid idag! :D <3

Pizza & Vänner

Igår träffade jag Jenny, Amie , Linnea & Linnea inne i stan :) Vi käkade pizza och hade allmänt mysigt! Jag åkte hem rätt tidigt, redan vid kl tio för jag var lite rädd att åka metron själv på kvällen ensam. Men det gick ju super, så nu vet jag att jag kan vara ute längre! haha
Peace

Karta

Glömde skriva att jag självklart tar med med kära, underbara metrokarta så jag kommer hem ikväll! ;)

040910

Idag har jag smsat lite med min lilla Gaby som jag redan saknar mycket! :(
Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag möta upp tjejerna från klassen, för att upptäcka Paris! :)
Peace

Konsten att inte få panik..

ja, ifall någon vet svaret, ring mig!
Nu pratar jag om mitt första äventyr på metron. Det var ju som gjort för att misslyckas. Jag hoppar på linje 2 och byter efter 3 ''hållplatser'' till linje 1 och sitter där i cirka 5 ''hållplatser''. Det är ju super enkelt. Borde man tycka...
Det började med att jag gick till metron, jag kollade väldigt noga med diskret på min karta cirka 100 gånger så jag verkligen gick på rätt osv. (( Min värdmamma påminner mycket om min farmor, haha hon berättade att jag måste stå intill väggen när jag väntar på metron så ingen knuffar ut mig framför tåget, men hallå!! Jag blev ju skit rädd när hon sa det så nu står jag alltid tryckt mot väggen!!!!! Hon sa även att jag inte får ta upp kartan för då kan folk börja följa efter mig och det kunde tydligen sluta väldigt illa enligt henne.. haha Något sånt kunde faktiskt min farmor också säga! )) haha :) I alla fall, jag hoppade på, sen när jag hoppade av och skulle byta, då fick jag mega panik! Riktig panik. jag kom på att jag var i en tunnel, mitt i Paris, ensam, med en massa stressade människor omkring mig! Jag typ sprang för att leta efter nästa tåg och jag hittade det, så Jag satte mig på tåget, och var panikslagen för att jag kanske hade hamnat på fel tåg, jag började gråta mega mycket, men det är okej att gråta i frankrike. Här gäller det att visa känslor!
När jag väl gick av så kom det fram en fransman till mig och frågade om jag behövde hjälp, NEJ fick han tillbaka och så gick jag därifrån. Usch va elakt av mig, han ville ju säkert bara hjälpa till. Men man vet ju aldrig! Vilken dag! haha
plus att en duva flög in i min vad, det kan ha varit det värsta jag varit med om, det kryllar ju av duvor men när den gjorde det stod jag o skrek i cirka 10 minuter samtidigt som jag grät. hahahhaha det skulle man ju nästan spelat in...
Ja, här har ni min första metrodag, ENSAM! hahaha ;)
Peace

020910

Blev datumet rätt nu? Är det verkligen redan september??? :(
Ikväll kommer gäster från Canada hit, så nu ska jag vara social! Vi hörs imorgon!
Till min kära mamma ---> Jag behöver kanske liittte pengar om det inte är för mycket att be om! Puss på dig!
Peace
old picture

RSS 2.0